Politie onderzoekt geweldsincident Standboulevard - GelreNieuws.nl

Politie onderzoekt geweldsincident Standboulevard

Geplaatst op 14 november 2011, om 16:47 uur

HARDERIWJK – De politie in is een onderzoek gestart naar de mishandeling van een groepje jongelui op de Strandboulevard in Harderwijk. De jongeren, afkomstig uit Heerde, Epe en Emst, werden vrijdagavond 11 november slachtoffer van een vechtpartij. Vier van hen raakten licht gewond en ook de scooters van de jongelui werden vernield.

Het incident werd rond 22.45 uur bij de politie gemeld. Een 8-tal jongelui, waaronder twee meisjes,in de leeftijd van 16, 17 en 18 jaar oud waren vrijdag op hun scooters naar Harderwijk gereden en wilden weer naar huis gaan. Door nog onbekende oorzaak ontstond op de Strandboulevard een vechtpartij, waarbij flinke klappen vielen en enkele jongeren van de Oost-Veluwe zichtbaar letsel opliepen in hun gezicht. Ook werden enkele scooters vernield.

De andere partij zou hebben bestaan uit een groep van ongeveer 5 jongens en een meisje. Het meisje had lang donker haar en reed op een rode fiets met iemand achterop. Ze droeg een zwarte jas met bontkraag. Een van de jongens, ook per fiets, droeg een zwarte glimmende jas en een wit petje. Tijdens het incident zouden enkele betrokkenen rollend over de Strandboulevard zijn gegaan, waardoor er auto’s moesten stoppen. De politie vraagt getuigen, die iets van het incident hebben gezien of daarover informatie hebben, zich te melden via 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com