Slachtoffer schietpartij Laren aangehouden - GelreNieuws.nl

Slachtoffer schietpartij Laren aangehouden

Geplaatst op 11 november 2011, om 16:01 uur

LAREN – Het Team Grootschalige Opsporing (TGO) van de regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland, dat onderzoek doet naar het schietincident van afgelopen maandag in het Gelderse Laren, heeft donderdag 10 november het slachtoffer aangehouden. De identiteit van de man wordt nog onderzocht.

De man raakte maandagavond 7 november gewond bij een schietincident en inmiddels is duidelijk, dat dit op het bungalowpark in het Gelderse Laren heeft plaatsgevonden.

In eerste instantie was de man niet als huurder op het bungalowpark bekend. Uit nader onderzoek is het sterke vermoeden ontstaan dat hij toch een bungalow op het park bewoonde. De man is aangehouden, nadat in deze bungalow wapens werden aangetroffen. Hij is in verzekering gesteld en overgebracht naar een gevangenisziekenhuis.

Rechercheurs van het TGO hebben de man en diverse gasten van het bungalowpark verhoord om meer duidelijkheid te krijgen over wat er gebeurd is.

De rechter-commissaris heeft vrijdag de aanhouding van de verdachte getoetst en deze rechtmatig bevonden. De man blijft vastzitten.

Tips over deze zaak blijven zeer welkom bij het team via 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com