Veluwe: Politie onderzoekt inbraken

Geplaatst op 29 november 2011, om 14:29 uur

VELUWE – Tussen zondag en maandag is er ingebroken bij een sportcomplex in Ermelo en bij een horecabedrijf in Hattem. Ook werd er ingebroken bij een clubgebouw in ’t Harde en bij een woning Epe. De politie heeft de inbraken in onderzoek.

De inbraak bij het sportcomplex aan de Oude Telgterweg in Ermelo werd maandagochtend ontdekt. Er was een hek geforceerd om op het terrein te komen en er werd een container vernield. Bij de inbraak werd niets weggenomen.

Dezelfde ochtend werd ook een inbraak bij een horecabedrijf aan het Kerkplein in Hattem ontdekt. Er waren ruiten vernield om binnen te komen en ook werden er in het pand vernielingen aangericht. Bij de inbraak werden spelcomputers gestolen.

De inbraak bij het clubgebouw aan de Nijverheidsweg in ’t Harde werd maandagmiddag ontdekt. Er was een raam vernield om binnen te komen. Het gebouw was doorzocht, het is nog niet precies bekend wat er is weggenomen.

Maandagmiddag werd een inbraak bij een woning aan de Allendelaan in Epe ontdekt. Hier was een raam geforceerd. Het is nog niet bekend wat er precies is gestolen.

De politie stelt een onderzoek in naar de inbraken en is op zoek naar tips en getuigen. Deze kunnen bellen via 0900-8844.