Vrouw Gelredome-directeur ‘viel van trap’

Geplaatst op 30 november 2011, om 12:20 uur

ARNHEM – De vrouw van Jasper van A., de directeur van het Gelredome die zichzelf aangaf omdat zijn vrouw stierf na een echtelijke ruzie, zou om het leven zijn gekomen door een val van de trap. Dat meldt Hart van Nederland.

Nadat het personeel van het GelreDome dinsdagavond was ingelicht over het drama werd al snel bekend dat de vrouw van de trap zou zijn gevallen of geduwd tijdens een ruzie. De politie kan nog geen duidelijkheid geven over de kwestie. Van A. zit nog vast op verdenking van betrokkenheid van de dood van zijn vrouw, hij wordt verhoord.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Van A. en zijn vrouw hebben drie dochters van 7, 8 en 13 jaar oud. Ze stonden bij iedereen bekend als het ideale gezin. Burgemeester Pauline Krikke van Arnhem zei woensdag in De Gelderlander dat zij diep is geschokt en “dat de samenleving in het hart is geraakt”. Ook provinciebestuurder Jan Markink spreekt van een “bijzonder trieste geschiedenis”. Personeel en leiding van Gelredome wil niet reageren, omdat iedereen “te verdrietig is over het drama”.

Zie ook: – GelreDome-directeur vast voor doodslag