Schutter schietincident Laren aangehouden - GelreNieuws.nl

Schutter schietincident Laren aangehouden

Geplaatst op 16 november 2011, om 17:56 uur

LAREN (G.) – Het Team Grootschalige Opsporing (TGO) van de regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland, dat onderzoek doet naar het schietincident van maandag 7 november in het Gelderse Laren, heeft dinsdag 15 november in Eindhoven de vermoedelijke schutter aangehouden.  Het gaat om een 34-jarige man uit Venlo.

De identiteit van het eerder aangehouden slachtoffer wordt nog onderzocht. Het rechercheteam dat onderzoek doet naar het schietincident heeft dinsdag in Eindhoven een 34-jarige man uit Venlo aangehouden. Hij wordt verdacht van poging tot moord c.q. poging tot doodslag.

Het slachtoffer wiens identiteit nog steeds onduidelijk is, is in bewaring gesteld en verblijft in een gevangenisziekenhuis. Hij wordt verdacht van wapenbezit.

Schietincident
Het slachtoffer raakte maandagavond 7 november gewond bij een schietincident en inmiddels is duidelijk, dat dit op het bungalowpark in het Gelderse Laren heeft plaatsgevonden.

In eerste instantie was het slachtoffer niet als huurder op het bungalowpark bekend. Uit nader onderzoek is het sterke vermoeden ontstaan, dat hij toch een bungalow op het park bewoonde. De man is aangehouden, nadat in deze bungalow wapens werden aangetroffen.

Passantenonderzoek
Maandagavond 14 november heeft de politie in de omgeving van het bungalowpark een passantenonderzoek gehouden. De verkregen informatie wordt door het rechercheteam onderzocht.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com