Auto rijdt 9-jarige fietsster aan in Zutphen

Geplaatst op 17 december 2011, om 15:16 uur

ZUTPHEN – De politie zoekt getuigen van een aanrijding die op woensdagmiddag heeft plaatsgevonden aan de Goethesingel in Zutphen. Een fietsster (9) uit Zutphen is hierbij aangereden.

Het meisje wilde tussen 12.15 en 12.30 uur op haar fiets de Goethesingel oversteken ter hoogte van de rotonde en het winkelcentrum. Een grijze auto van rechts en van links stopten voor het meisje. Een groene auto die achter één van deze auto’s stond, reed om zijn voorganger heen en reed tegen het voorwiel van de oranje/gouden fiets van het meisje aan. Deze auto kwam vanuit de richting van de rondweg. Het meisje raakte niet gewond. De groene auto is verder gereden. De automobilist wordt omschreven als een man van 18 tot 20 jaar met een normaal postuur en hij is licht getint. Hij droeg een zwart-witte geblokte pet met een zwarte klep.

De politie is op zoek naar deze automobilist. Weet u meer over deze aanrijding? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. De politie wil ook graag in contact komen met de bestuurders van twee grijze auto’s die gestopt zijn.