Brummense bistro in actie voor KWF - GelreNieuws.nl

Brummense bistro in actie voor KWF

Geplaatst op 5 december 2011, om 22:49 uur

BRUMMEN – Bistro Barones in Brummen komt op vrijdag 30 december in actie voor de KWF Kankerbestrijding. De bistro houdt de actie vanwege het 5 jarig bestaan. Eigenlijk was dat op 6 februari dit jaar al, maar vanwege wegwerkzaamheden kon de actie toen niet worden gehouden.

De actie, een sfeervolle winterfair, wordt gehouden tussen 13.00 en 18.00 uur. Er zijn onder meer optredens van oud-Brummenaar Jelle Amersfoort, Move your mind, de Klepperklumpes, Para Eterno en Gospelkoor de Emmaüssingers. Ook aan de kids is gedacht. Er is een echte draaimolen, touwtje trekken, een springkussen en uiteraard zijn er veel warme hapjes te koop.

Na de winterfair wordt er in de bistro een benefietdiner geserveerd; een 4-gangen diner met wijnarrangement. Ook hiervan gaat de gehele opbrengst, 40 euro per persoon, naar de KWF, aldus Frank van der Heijden van de Barones.

Het dessert voor het diner is al goedgekeurd door het ’testpanel’: het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Brummen (foto). Het lekkernij is niet alleen tijdens de benefietavond te bestellen, maar de hele maand december.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com