Drie gewonden bij ongeval in Heerde - GelreNieuws.nl

Drie gewonden bij ongeval in Heerde

Geplaatst op 1 december 2011, om 18:45 uur


HEERDE
– Bij een aanrijding op de Kerkdijk in Heerde zijn donderdagmiddag twee gewonden gevallen. Door nog onbekende oorzaak kwam een personenauto frontaal in botsing met een bestelbus. De personenauto vatte hierdoor vlam. Beide gewonden zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Het ongeval gebeurde donderdagmiddag rond 15.20 uur. Door de frontale aanrijding is in de personenauto een kleine brand uitgebroken, omstanders konden deze brand snel blussen. De 36-jarige bestuurster van de personenauto zat bekneld in haar voertuig. Zij is door de brandweer bevrijd en per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Daar bleek dat de vrouw uit Apeldoorn onder andere meerdere botbreuken had opgelopen.

De bestelbus kwam door de aanrijding tegen een boom tot stilstand. De 27-jarige bestuurder van deze bestelbus is met nekklachten naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn bijrijder kwam met de schrik vrij. De verkeersongevallen dienst kwam ter plaatse om de oorzaak van het ongeval te onderzoeken. Hierdoor is de Kerkdijk enkele uren afgesloten geweest voor al het verkeer.


Foto’s: Stefan Verkerk/StefanVerkerk.nl

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com