Inbrekers slaan toen in regio Apeldoorn - GelreNieuws        

Inbrekers slaan toen in regio Apeldoorn

Geplaatst op 11 december 2011, om 13:59 uur

APELDOORN – Zaterdag zijn er twaalf woninginbraken binnen de gemeente Apeldoorn bij de politie gemeld. In Ugchelen is er ingebroken in acht woningen. De inbrekers hadden het vooral gemunt op geld en sieraden.

Inbrekers sloegen toe aan de Cloese, Tonissenlaan, Marijke Aelstlaan, Hoenderloseweg, Bogaardslaan, Koudhoornlaan en de Onstein in Ugchelen. Men kwam de woningen binnen door een raam open te breken of een ruit in te slaan. Er is onder meer geld en sieraden buitgemaakt.

Op zaterdagavond is er ingebroken in een woning aan de Henrick Minnekenweg in Beekbergen. Men is vermoedelijk binnengekomen door een openstaand raam. Vanuit het huis zijn er onder meer sieraden gestolen. Op dezelfde avond is er ingebroken in een woning aan de J.A. van Bumaweg. Er is een raam ingeslagen en de woning is doorzocht. Het is niet bekend of er iets is buitgemaakt.

Inbrekers sloegen zaterdagavond ook toe bij een huis aan de Buys Ballotstraat. Door een deur open te breken kwam men binnen. Er zijn onder meer sieraden gestolen. Op dezelfde avond is er ingebroken in een huis aan de Mathaak. Men brak een raam open en nam onder meer geld mee.