Man op heterdaad betrapt bij inbraak Doetinchem

Geplaatst op 31 december 2011, om 13:54 uur

DOETINCHEM – De politie heeft vrijdagavond  een 43-jarige man uit Hengelo (Ov) op heterdaad aangehouden na een inbraak in een woning aan de Wilhelminastraat in Doetinchem.

De politie kreeg omstreeks 21.30 uur de melding dat bij de woning vermoedelijk werd ingebroken. Agenten gingen ter plaatse en troffen de man aan in de woning. Toen de man de agenten zag ging hij er vandoor. Na een zoektocht kon de man worden aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor.

De politie onderzoek of de aangehouden man ook andere woninginbraken die vrijdagavond 30 december in Doetinchem werden ontdekt heeft gepleegd.

Bij een woning aan de Burgemeester Tenkinkstraat werd een raam geforceerd om binnen te komen. Het is niet bekend of er goederen zijn weggenomen.

Ook bij een woning aan het Pasplein is geprobeerd om in te breken. Vermoedelijk is de dader hier gestoord door het alarm.

Bij een woning aan de Prins Hendrikstraat is eveneens ingebroken. Hier werd een raam geforceerd om binnen te komen. Er worden geen goederen vermist.