Man rijdt verder na ongeval in Doetinchem

Geplaatst op 2 december 2011, om 14:35 uur

DOETINCHEM – De politie wil graag in contact komen met een bromfietser die donderdagavond betrokken was bij een aanrijding op de Zuivelweg in Doetinchem. Hij was achterop een auto gebotst, heeft dit bij de eigenaresse gemeld maar reed vervolgens weg zonder zijn identiteit achter te laten. 

Omstreeks 19.30 uur werd een verkeersongeval gemeld op de Zuivelweg in Doetinchem. Een 49-jarige vrouw uit Doetinchem was, vermoedelijk door het gladde wegdek als gevolg van de regen, met haar snorfiets gevallen en tegen een tegemoetkomende auto aan gegleden. Op het moment dat de bestuurster van deze auto, een 57-jarige Doetinchemse, zich over de snorfietsster bekommerde, reed een bromfietser tegen de achterzijde van haar auto.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De bestuurder van de bromfiets is even gestopt om zijn aanrijding bij de eigenaresse van de auto te melden, maar is vervolgens weggereden zonder gegevens achter te laten. De politie wil graag in contact komen met de bromfietser.  Ook eventuele getuigen worden verzocht zicht te melden via 0900-8844.