Overval op Kruidvat en greep in kassa - GelreNieuws.nl

Overval op Kruidvat en greep in kassa

Geplaatst op 16 december 2011, om 18:49 uur

APELDOORN – Vrijdagochtend heeft een nog onbekende man vermoedelijk zowel een diefstal als een overval gepleegd op twee Kruidvat-filialen in het centrum van Apeldoorn.

De incidenten vonden kort na elkaar plaats. De diefstalpoging vond rond 09:05 plaats in een Kruidvat aan de Hoofdstraat in Apeldoorn. Een onbekende man liep, met z’n gezicht bedekt, de zaak in. De medewerkster achter de kassa vertrouwde het meteen niet en vluchtte de winkel in. De man probeerde geld uit de kassa te halen, maar dit lukte niet, waarna hij vluchte. Het is niet duidelijk of hij iets anders heeft meegenomen.

Ongeveer een kwartier later, rond 09:20 uur, werd een overval gemeld op de Kruidvat aan de Hofstraat. Hier heeft de man twee medewerksters bedreigd met een mes, waarna hij er met geld vandoor ging. Niemand raakte gewond.

De politie houdt er na het eerste onderzoek serieus rekening mee dat sprake is van dezelfde dader. De dader is een vermoedelijk blanke man met lichtkleurig haar. Hij droeg een grijzige jas met zwarte vlakken op de voorzijde. Verder droeg hij een spijkerbroek en een donkere muts.

Als er mensen zijn die iets hebben gezien of meer weten en de politie nog niet hebben gesproken, hoort de politie dat heel graag.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com