Politiecel voor dronken lastpak - GelreNieuws        

Politiecel voor dronken lastpak

Geplaatst op 3 december 2011, om 13:18 uur

ZUTPHEN – Politiebikers hebben in afgelopen nacht in Zutphen na diverse waarschuwingen een lastige drankenbroeder aangehouden. De 27-jarige Zutphenaar is ter ontnuchtering ingesloten.

Politiebikers van het horecatoezicht kregen even na middernacht een melding dat een man zich zeer vervelend in de Zutphense horeca gedroeg. Hij was inmiddels al uit twee gelegenheden gezet en bleef in de buurt rondhangen. De bikers troffen hem met ontbloot bovenlichaam aan en hij had duidelijk aan Bacchus geofferd.

Aangezien twee andere surveillance-eenheden bij een aanhouding in Warnsveld waren ingezet, werd de man met de fiets naar zijn huis begeleid. Hem met klem aangeraden om te gaan slapen. Nauwelijks waren de bikers weggefietst of ze zagen hem weer lopen. De man werd weer thuis afgeleverd en hij beloofde thuis te blijven.

Het leek te mooi om waar te zijn, want even later werd hij toch weer op straat aangetroffen. Nu was de maat vol en werd hij voor openbare dronkenschap aangehouden en ingesloten. Proces-verbaal wordt opgemaakt.