Velpenaar aangehouden na vechtpartij - GelreNieuws.nl

Velpenaar aangehouden na vechtpartij

Geplaatst op 30 december 2011, om 13:09 uur

ARNHEM – Na een vechtpartij op de Korenmarkt in Arnhem heeft de politie in de nacht van donderdag op vrijdag een 18-jarige Velpenaar aangehouden.

Surveillerende agenten zagen omstreeks 03.20 uur dat er een conflict gaande was tussen enkele personen. Zij scheidden de partijen en gingen in gesprek met twee betrokkenen. Terwijl een agent met de Velpenaar sprak, zou de Velpenaar de ‘tegenpartij’ hebben uitgedaagd. Twee personen van de tegenpartij stapten op hem af en moesten door agenten worden weggeduwd. De Velpenaar zou anderen blijven uitdagen. Tevens zou hij geprobeerd hebben los te komen van de agent die hem vasthield, om naar een omstander te lopen.

Hierop wilde een agent hem aanhouden voor opruiing en vechten op straat. De verdachte zou hierbij de agent bij de keel hebben gepakt. Omstanders liepen op de agenten en de verdachten af, mogelijk om zich met de aanhouding te bemoeien. Eén van hen zou in gevechtshouding op een agent zijn afgestapt, waarna deze persoon een klap van de agent kreeg. Vervolgens werd het rustiger en kon de Velpenaar naar het politiebureau worden overgebracht.
Het is nog onbekend hoeveel mensen exact bij het conflict betrokken waren en wat de aanleiding voor de vechtpartij vormde.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com