Voedselbank Zutphen reuze blij met donatie

Geplaatst op 2 december 2011, om 12:08 uur


ZUTPHEN –
De Voedselbank Zutphen is reuze blij met de donatie van de politie IJsselstreek en de biologische winkel Super Natuur uit Zutphen. In totaal werd vrijdagochtend meer dan duizend euro aan biologische producten gedoneerd aan de Voedselbank.

Tijdens de opendag op 9 oktober haalde de politie met de verkoop van patat en snacks ruim vijfhonderd euro op voor een goed doel. Dit bedrag is omgezet in voedsel van de biologische winkel Super Natuur uit Zutphen. Eigenaar van Super Natuur Borgert Schiltman besloot om het bedrag van de politie te verdubbelen. Daardoor kon ruim duizend euro aan etenswaar aan de Voedselbank worden gedoneerd.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De Voedselbank Zutphen is volledig afhankelijk van sponsoren en giften. Meer dan 140 gezinnen uit Zutphen en omstreken maken wekelijks dankbaar gebruik van het gratis voedselpakket. Voorzitter Anneke van de Velden van De Voedselbank Zutphen is enorm blij met het initiatief van de politie. ,,Juist in deze moeilijke tijd zijn wij afhankelijk van het initiatief van mensen en organisaties. De voedseldonatie van de politie komt zeker in de decembermaand goed uit, het is een dure maand met veel feestdagen. De klanten van de Voedselbank kunnen dan heel goed iets extra’s gebruiken.”

Video: youtube.com/michelagterberg

[jwplayer mediaid=”51058″]