Winterfair levert 5.500 euro op voor KWF

Geplaatst op 31 december 2011, om 11:58 uur


BRUMMEN
– De door Bistro Barones in Brummen georganiseerde Winterfair voor KWF Kankerbestrijding heeft vrijdag meer dan 5.500 euro opgeleverd. Dat maakte de organisatie zaterdag bekend.

Vanwege het 5-jarig bestaan van de bistro organiseerde zij in samenwerking met vele vrijwilligers en bedrijven een sfeervolle wintermarkt. Ook waren er optredens van onder meer oud-Brummenaar Jelle Amersfoort, de band Move your mind, de Klepperklumpes, Para Eterno en Gospelkoor de Emmaüssingers. Voor de kinderen stond er een draaimolen, een springkussen en een echte langlaufbaan.

Rond 18.00 werd de markt afgesloten met een kaarsenceremonie. Bezoekers konden een kaars en een witte zak kopen. Op de zak kon men een persoonlijke boodschap zetten voor iemand die strijdt tegen de ziekte kanker of deze strijd helaas heeft verloren. De ceremonie werd afgesloten met een minuut stilte.

Na de winterfair werd er in de bistro een benefietdiner geserveerd; een 4-gangen diner met wijnarrangement. Ook hiervan gaat de gehele opbrengst naaf de KWF.