Zes aanhoudingen bij controle A1 bij Voorst

Geplaatst op 16 december 2011, om 10:54 uur


VOORST
– Samenwerkende opsporingsdiensten hebben donderdagnacht op de snelweg A1 ter hoogte van Voorst een grootschalige verkeerscontrole gehouden. Zes verdachten zijn aangehouden voor uiteenlopende zaken.

Twee automobilisten hadden te veel alcohol gedronken. Naast een bekeuring, kregen zij ook een rijverbod opgelegd. 4 mensen waren in het bezit van softdrugs.

In een auto met twee personen is een ongeladen vuurwapen aangetroffen in het dashboardkastje. In de auto lag ook nog een busje pepperspray. Beide personen zijn aangehouden. Bij een andere controle werd een zwaard aangetroffen.

In een andere auto trof de politie een Roemeens paspoort aan. Medewerkers van de Koninklijke Marechaussee stelden vast dat het paspoort vals was, waarop het document in beslag is genomen, meldde het KLPD vrijdagochtend.

In totaal werden er 255 voertuigen gecontroleerd en is 51 keer een proces-verbaal opgemaakt voor verkeersovertredingen. Daarnaast heeft de politie 1300 euro aan openstaande boetes geïnd en inde de belastingdienst voor 7607 euro aan achterstallige belastingschulden. Vier auto’s zijn in beslag genomen.

[jwplayer mediaid=”50896″]