Agent krijgt vuistslag bij vechtpartij Ermelo - GelreNieuws        

Agent krijgt vuistslag bij vechtpartij Ermelo

Geplaatst op 7 januari 2012, om 15:32 uur

ERMELO – De politie heeft vrijdagavond in Ermelo een 20-­jarige man uit Putten aangehouden voor mishandeling van een agent. Hij gaf een agent een vuistslag in het gezicht.

Omstreeks 23 uur vond er een vechtpartijtje plaats in het centrum van Ermelo. Een agent die de vechtersbazen uit elkaar wilde halen kreeg van de 20-­jarige Puttenaar een vuistslag in het gezicht. De man uit Putten is vervolgens aangehouden voor mishandeling en overgebracht naar het politiebureau. Hij is ingesloten voor nader verhoor.

De agent is voor onderzoek naar het ziekenhuis gegaan. Daar bleek dat zijn kaak gekneusd was.

De jongeren die ruzie met elkaar hadden werden verzocht om te vertrekken. Een 22-­jarige man uit Ermelo en een 19­-jarige man uit Ermelo voldeden echter niet aan dit verzoek. Zij zijn daarom eveneens aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor zijn ze in vrijheid gesteld.

Na een eerste onderzoek bleek dat de man uit Putten ook een medewerker van een horecagelegenheid had geslagen. Deze medewerker liep daarbij een gebroken neus op. De medewerker van de horecagelegenheid probeerde te verhinderen dat een groep jongeren, die een 26-­jarige man uit Ermelo belaagden, een eetgelegenheid binnen zouden gaan. Deze 26-­jarige man zocht zijn heil in de eetgelegenheid nadat hij kort daarvoor zonder reden van een tot nu toe onbekende man een vuistslag in het gezicht had gekregen. Hij raakte daarbij licht gewond aan zijn lip. De politie doet nader onderzoek naar de mishandeling.