Ermelo: met gestolen auto door slagboom - GelreNieuws        

Ermelo: met gestolen auto door slagboom

Geplaatst op 2 januari 2012, om 16:00 uur

ERMELO – De politie heeft zondag in een bos in Ermelo een auto gevonden die kort daarvoor met geweld zou zijn gestolen. Volgens de 29-jarige eigenaar was hij ’s ochtends door drie mannen aangevallen toen hij iets uit zijn auto haalde. De drie namen de auto vervolgens mee.

Zondagmorgen kwam er rond 08.00 uur een melding binnen van een ongeval. Er was een auto dwars door een houten slagboom het bos in gereden ter hoogte van de rotonde Horsterweg en de Klinkertlaan in Ermelo. Agenten kwamen ter plaatse en troffen geen bestuurder of andere inzittenden aan. Korte tijd later meldde de eigenaar van de auto zich aan het politiebureau.

De eigenaar had zijn auto zondagochtend tussen 05.00 á 06.00 uur voor een café aan de Stationsstraat geparkeerd. Toen de man iets uit zijn auto wilde pakken, is hij geschopt en viel hij op de grond. Zijn auto is meegenomen door drie mannen. De blanke mannen zijn ongeveer 1,70m en worden ongeveer rond 25 jaar geschat. De politie heeft een onderzoek ingesteld en wil graag in contact komen met getuigen of mensen met tips. Zij kunnen contact opnemen met de politie.