Brand in Warnsvelds pannenkoekenhuis - GelreNieuws.nl

Brand in Warnsvelds pannenkoekenhuis

Geplaatst op 1 januari 2012, om 20:40 uur


WARNSVELD
– In Pannenkoekenrestaurant Het Brave Beertje aan de Lochemseweg in Warnsveld heeft zondagavond een felle brand gewoed. Er raakte niemand gewond.

De brand werd kort voor 19 uur ontdekt door de twee bewoners van de bovenwoning. Zij vluchtte vanwege de rookontwikkeling het dak af. Beiden werden door het gewaarschuwde ambulancepersoneel gecontroleerd en bleken ongedeerd. Even was er sprake dat er nog iemand van het restaurant in het pand aanwezig moest zijn, maar bij controle van de brandweer bleek dat er niemand meer in het restaurant aanwezig was. Wel kon de brandweer een konijn redden.

De brand woedde in de keuken van het restaurant. De brandweer zette groot materieel in om de brand te bestrijden. Bluswater moest over de afstand van enkele honderden meters worden aangevoerd.

De brand was na een uur onder controle. De keuken van het restaurant is volledig uitgebrand. Broei in een stapeltje vochtige theedoeken is mogelijk de oorzaak van de brand. Brandweer en politie stellen een onderzoek in naar de exacte oorzaak van de brand.

[jwplayer mediaid=”53382″]

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com