Meisje slaat winkelbediende in gezicht

Geplaatst op 5 januari 2012, om 16:00 uur

APELDOORN – Een ongeveer 18-jarig meisje heeft woensdag diefstal gepleegd bij een supermarkt aan de Havikstraat in Apeldoorn. Ze ging er vandoor zonder te betalen en sloeg een medewerkster in het gezicht. De tiener is nog voortvluchtig.

Het incident vond rond 18.15 uur plaats. Een winkelbediende ging achter het meisje aan, maar verloor haar uit het oog. Getuigen hadden gezien dat het meisje haar fiets bij de winkel had achtergelaten. Even later kwam de dievegge terug en probeerde haar fiets te pakken. Dit lukte niet waarbij de verdachte de winkelbediende in haar gezicht sloeg en vluchtte.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Het gaat om een blanke meisje van 1.60 tot 1.70 meter lang. Zij is ongeveer 18 jaar en heeft donker lang stijl haar. Ze heeft een slank postuur. Ze droeg een donkerblauwe spijkerbroek en een donkere korte jas en lichtbruine bontlaarsjes met een hoge hak. Om haar hals had ze een koptelefoon in felle kleuren en ze had een donkerbruine merktas met kort hengsel bij zich.

De gewaarschuwde politie heeft de fiets meegenomen en een eerste onderzoek ingesteld. Zij is op zoek naar getuigen en tips zijn welkom op 0900 – 8844.