Arnhemmer stak vriendin en sprong van flat

Geplaatst op 6 februari 2012, om 16:38 uur

ARNHEM – De man die dinsdag dood onderaan een flat aan de Dr Willem Dreessingel in Arnhem werd gevonden, is nadat hij zijn 21-jarige ex-vriendin had gestoken, over de balustrade gesprongen. Het onderzoek is door de politie afgerond.

De man en vrouw hadden onlangs hun relatie verbroken. De twee kregen dinsdagavond ruzie in de flat van de 33-jarige aan de Dreessingel. Daarbij stak de Arnhemmer de vrouw met een mes.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Familie haalde de vrouw op en heeft haar naar hun huis aan de Klaproosstraat gebracht. Daar werd de politie gebeld. Die ging naar de Dreessingel, waar een passant de agenten wees op de dode man die onder aan de flat lag.

Uit onderzoek is gebleken dat de Arnhemmer na het neersteken van zijn ex ook zichzelf had verwond. Hij is naar de vierde etage van het appartementencomplex gegaan, waarbij hij bloedsporen achterliet, en is over de balustrade gesprongen.

Volgens de politie is niet gebleken van ingrijpen van derden daarbij en ook een ongeval is uitgesloten. De man is dus niet geduwd of gevallen.

De man die na het aantreffen van de 33-jarige op de Dreessingel werd gezien en aangehouden, bleek niets met de dood van de man te maken te hebben.