Politie zoekt cosmeticadieven Apeldoorn - GelreNieuws.nl

Politie zoekt cosmeticadieven Apeldoorn

Geplaatst op 7 februari 2012, om 11:36 uur

APELDOORN – De politie heeft maandag foto’s van een man en een vrouw op de site depolitiezoekt.nl gepubliceerd. Het duo wordt ervan verdacht op maandagmiddag 19 december bij de Kruitvat in Apeldoorn cosmeticaproducten ter waarde van zo’n vierhonderd euro te hebben gestolen.

Het duo kwam rond 15.25 uur de winkel binnen. Hun gedrag viel direct op en personeel hield hen in de gaten. Bij het verlaten van de winkel werd hen gevraagd of men in hun tas mocht kijken. Dat weigerde het duo en door het forse postuur van de mannelijke verdachte durfde de winkelmedewerkster het niet aan om ze vast te pakken. Later bleek, dat er cosmetica-artikelen met een waarde van bijna vierhonderd euro zijn gestolen. De politie werd gebeld en een eerste onderzoek in de binnenstad leverde geen verdachten op.

De man sprak Nederlands. Hij wordt op midden 20 geschat, is ongeveer 1.90 lang en heeft een fors postuur. Hij had zwart haar, kort van boven, matje in de nek en een tatoeage in zijn nek aan de linkerzijde. De vrouw wordt ook midden 20 geschat en is 1 meter 65 lang. Zij heeft een normaal postuur en had onverzorgd bruin haar tot op de schouders. Ze had een bleek gezicht. Ze droeg een zwart kort jack en een beige jurk met daaronder zwarte legging en zwarte laarzen.