Aanhoudingen voor winkeldiefstal

Geplaatst op 18 maart 2012, om 15:13 uur

APELDOORN – De politie heeft zaterdag in Apeldoorn drie winkeldieven verhoord. Zij waren betrapt en één van hen werd met behulp van winkelpersoneel en omstanders aangehouden. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

De eerste aanhouding vond omstreeks 14.00 uur plaats. Agenten stonden op de Kanaalstraat een bestuurder voor een overtreding te bekeuren toen ze door een passant werden aangesproken dat even verderop een winkeldief was aangehouden. De agenten gingen er in de looppas op af. Een winkeldief was bij een sportzaak betrapt en was er vandoor gegaan. Hij werd achterna gezeten door winkelpersoneel en met hulp van omstanders werd hij overmeesterd. De verdachte, een 38-jarige man uit Den Bosch werd meegenomen en ingesloten voor verhoor.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Kort daarna werden in het centrum twee vrouwen betrapt op winkeldiefstal Ze hadden parfum gestolen en werden door winkelpersoneel aangehouden. Het duo van 49 en 24 jaar uit Huissen werd overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. Na verhoor en met een proces-verbaal werden de drie verdachten weer op vrije voeten gesteld.