Drie gewonden bij ongeval N346 Warnsveld

Geplaatst op 7 maart 2012, om 15:04 uur

[jwplayer mediaid=”62674″]WARNSVELD – Bij een ongeval op de Lochemseweg tussen Zutphen en Lochem zijn woensdagmiddag een man en twee vrouwen gewond geraakt.

Het ongeval werd rond 13.15 uur bij de hulpdiensten gemeld. Uit onderzoek is gebleken dat een 48-jarige automobilist uit de gemeente Bronckhorst over de Lochemseweg reed en bij de kruising linksaf wilde richting Vorden. Daarbij gaf hij geen voorrang aan een tegenligger, die vanaf de Zutphenseweg rechtdoor reed. Een aanrijding tussen beide auto’s was het gevolg. De auto die rechtdoor ging, belandde hierbij op de kop. De twee inzittenden, een 70-jarige man en een 69-jarige vrouw, beiden uit Zutphen, zijn door omstanders uit het voertuig geholpen en met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de passagier van de andere auto, te weten een 77-jarige vrouw uit de gemeente Bronckhorst, is voor controle naar het ziekenhuis in Zutphen overgebracht.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Het verkeer werd langs het ongeval over de parallelbaan geleid. De oorzaak van de aanrijding wordt onderzocht door de verkeersongevallendienst van de politie.

Video: Omroep Gelderland