Man ernstig mishandeld in Zutphen

Geplaatst op 18 maart 2012, om 12:51 uur

ZUTPHEN – De politie stelt een onderzoek in naar een ernstige mishandeling die op zaterdagavond op de Nieuwstad in Zutphen plaats vond. Een 23-jarige Apeldoorner liep ondermeer een gebroken neus op.

De politie kreeg omstreeks 23.45 uur een melding dat er op de Nieuwstad iemand mishandeld was. Het slachtoffer werd al snel aangetroffen en verderop stonden enkele jongeren die bij het zien van de agenten direct de benen namen. De politie vermoedde dat dit misschien wel de verdachten waren. Ze werden achterhaald en aangehouden. Al snel bleek, dat zij niet bij de mishandeling betrokken waren en konden zij weer gaan stappen. Zelf hadden ze geen verklaring voor hun gedrag.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht en had meerdere kneuzingen en een gebroken neus opgelopen. De politie stelt een onderzoek in naar de verdachte, die een getinte huidskleur heeft. Hij is ongeveer 16 jaar en droeg een donkerkleurige spijkerbroek en een donkere jas met reflecterend wit. Tips zijn welkom via 0900 – 8844.