Porsche gestolen bij inbraak in Hengelo

Geplaatst op 5 maart 2012, om 17:13 uur

HENGELO – De politie stelt een onderzoek in naar een inbraak die in de nacht van zaterdag op zondag heeft plaatsgevonden bij een woning aan de Vordenseweg in Hengelo (G). Hierbij werd onder meer een grijze Porsche Targa gestolen.

De inbraak werd zondag middag op de dag ontdekt. Uit een eerste onderzoek is gebleken dat de inbraak rond 02.00 uur heeft plaatsgevonden. Er is ingebroken en de dieven hebben de sleutels van de auto gevonden en deze meegenomen. Het gaat om een grijze Porsche Targa met het kenteken 90RJV2. Verder is er onder meer ook een televisietoestel gestolen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie sluit niet uit dat mensen zijn die rond genoemd tijdstip nog onderweg waren de Porsche hebben zien rijden en tips kunnen geven. De auto zou richting Vorden zijn weggereden. Ook is er al een melding dat een getuige in de buurt een auto heeft gesignaleerd, waarvan de inzittenden zich verdacht gedroegen. Er is volgens de politie nog geen kenteken bekend. Mensen die nog geen verklaring tijdens het buurtonderzoek voor de politie hebben afgelegd, maar wel bruikbare informatie hebben, wordt verzocht om contact met de politie op te nemen.

De auto staat als gestolen gesignaleerd. De politie heeft de zaak in onderzoek.