Trio opgepakt voor mishandeling Apeldoorn - GelreNieuws.nl

Trio opgepakt voor mishandeling Apeldoorn

Geplaatst op 6 maart 2012, om 19:23 uur

APELDOORN РDe politie heeft drie jongens van 16, 18 en 19 jaar uit Apeldoorn aangehouden, omdat ze worden verdacht van de mishandeling van een 21-jarige Apeldoornse en haar even oude broer uit die stad op woensdagavond 22 februari.

Dat gebeurde na een woordenwisseling in een winkel bij een tankstation. Nadat de broer en zijn zus waren weggereden en stilstonden voor een rood verkeerslicht, is het portier opengetrokken en zou de broer zijn aangevallen. Toen zijn zus probeerde tussenbeide te komen, verklaarde zij een vuistslag in haar gezicht gekregen te hebben. De verdachten reden daarna met hun auto richting het slachtoffer. De jongeman kon op tijd wegspringen om te voorkomen dat hij werd aangereden. De auto verdween richting de snelweg.

De politie stelde een onderzoek in en kwam de drie jongens op het spoor. Twee van hen zijn op 23 februari aangehouden, de derde verdachte maandagmiddag. De twee eerste jongens zijn dinsdag 28 februari voorgeleid bij de rechter-commissaris en in bewaring gesteld. De 18-jarige jongen is voor nader verhoor en onderzoek ingesloten. Tegen het drietal wordt proces-verbaal opgemaakt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com