Vrouw (54) op klaarlichte beroofd in Epe - GelreNieuws        

Vrouw (54) op klaarlichte beroofd in Epe

Geplaatst op 14 maart 2012, om 22:59 uur

EPE – Dinsdagochtend is een 54-jarige vrouw uit Epe tijdens een boswandeling bij het Hertenkamp door een onbekende man van haar sieraden beroofd. De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar eventuele getuigen.

De beroving vond rond 10.00 uur plaats in het bos bij het Hertenkamp op de Render-klippenweg in Epe. De vrouw wandelde in het bos, toen ze plotseling van achter werd vastgegrepen door een onbekende man. Deze bedreigde haar, waarna ze haar sieraden moest afgeven. Daarna ging de verdachte er vandoor. Korte tijd later hoorde de vrouw een auto wegrijden. De vrouw heeft de auto niet gezien. Het is dan ook niet duidelijk of deze automobilist iets met de beroving te maken heeft. Hij kan ook een getuige zijn.

De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar getuige. Het signalement van de verdachte: Het ging om een man van ongeveer 1.80 meter lang, hij droeg donkere kleding en sprak accentloos Nederlands. Tips kunnen gemeld worden via telefoonnummer 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.