Vrouw (87) bestolen, politie zoekt daders

Geplaatst op 27 maart 2012, om 10:47 uur

‘s-HEERENBERG – De politie heeft dinsdag foto’s op internet geplaatst van twee nog onbekende mannen die op vrijdag 16 maart de portemonnee van een vrouw (87) hebben gestolen in een supermarkt aan het Stadsplein in ’s-Heerenberg.

De vrouw is slecht ter been en liep met een rollator. Toen ze bij de kassa haar gehaalde boodschappen wilde afrekenen, ontdekte ze dat haar portemonnee met inhoud was gestolen. Het slachtoffer is erg geschrokken van de diefstal en voor haar is slachtofferhulp geregeld.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Eén man was tussen de 45 en 50 jaar oud en ongeveer 1.85m lang. Hij had een mager postuur, smal gezicht en donkerblond kort haar. Tijdens de diefstal droeg deze man een pet. De tweede man was tussen de 40 en 45 jaar en ongeveer 1.80m lang. Hij had een normaal postuur, donkerblond haar en droeg een bril.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en op de camerabeelden van de supermarkt zijn twee verdachten te zien. Ook is te zien hoe één van de mannen de portemonnee van de vrouw wegneemt. Foto’s van de beveiligingscamera’s zijn dinsdag op opsporingssite depolitiezoekt.nl gepubliceerd. De politie roept mensen die de mannen herkennen op om zich te melden via 0900-8844.