Vrouw zwaargewond bij ongeval Harderwijk

Geplaatst op 13 maart 2012, om 18:17 uur

HARDERWIJK – Een vrouw (72) uit Harderwijk is maandag halverwege de middag zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Nassaulaan in haar woonplaats. De politie is op zoek naar een nog onbekende man die op een scootmobiel reed.

De politie kreeg rond 15:00 uur een melding van een ongeval bij een supermarkt aan de Nassaulaan. Toen de politie ter plaatse kwam, bleek dat het slachtoffer was aangereden door een man op een scootmobiel. De bestuurder zou een fiets omver hebben gereden en deze vervolgens meegesleurd hebben. Hierna raakte deze combinatie de 72-jarige vrouw uit Harderwijk, waardoor zij een botbreuk opliep. Een omstander besloot de scootmobiel bestuurder te helpen door de fiets los te trekken. Toen zij met zijn allen de winkel inliepen om op de hulpdiensten te wachten, reed de bestuurder van de scootmobiel weg en was verdwenen toen de politie ter plaatse kwam.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Het zou gaan op een man van ongeveer 80 jaar oud met een bril en een blanke huidskleur. Getuigen wordt gevraagd zich te melden bij de politie via 0900-8844.