Jongeman (21) ernstig mishandeld in Ermelo

Geplaatst op 8 april 2012, om 14:12 uur

ERMELO – Een 21-jarige jongeman uit Ermelo is in de nacht van zaterdag op zondag ernstig gewond geraakt toen hij door onbekenden bij een bankje op de hoek van de Dirk Staalweg met de Oude Telgterweg in zijn woonplaats is mishandeld.

De mishandeling werd bij de politie gemeld door een vriend van de 21-jarige man, die hem net naar het ziekenhuis had gebracht. Het incident zou plaats hebben gevonden tussen 04:30 en 05:00 uur. De 21-jarige Ermeloër weet alleen dat hij aan kwam lopen en 3 of 4 voor hem onbekende jongens zag zitten op het bankje. De jongens zouden direct ruzie hebben gezocht met de 21-jarige, die nauwelijks weet wat er daarna gebeurd is. Mogelijk is hij even buiten bewustzijn geweest. Op enig moment zijn de jongens verdwenen en merkt de Ermeloër dat hij zware verwondingen heeft in zijn gezicht. Hij is zelf verder gelopen richting huis en heeft onderweg vrienden gebeld, die hem naar het ziekenhuis hebben gebracht. Daar bleek hij ernstig gewond te zijn.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Volgens een woordvoerster van de politie heeft het slachtoffer mogelijk meerdere botbreuken opgelopen. Hij ligt in het ziekenhuis en wordt zondag geopereerd.

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart en heeft ook naar sporen gezocht bij het bankje. Eventuele getuigen worden dringend verzocht zich te melden.