Medewerker gewond bij overval in Apeldoorn - GelreNieuws        

Medewerker gewond bij overval in Apeldoorn

Geplaatst op 13 april 2012, om 11:20 uur

APELDOORN – Een man heeft vrijdag een overval gepleegd op computerwinkel Power Systems Shop in winkelcentrum De Eglantier in Apeldoorn. Volgens de politie raakte daarbij een winkelmedewerker bij een worsteling lichtgewond.

De overvaller kwam rond tien voor half elf de zaak binnen en bedreigde twee aanwezige medewerkers met een mes. Met één van hen ontstond een worsteling. Het personeelslid liep daarbij een lichte snijwond op aan zijn hand. De overvaller is vervolgens rennend gevlucht, maar heeft niets buitgemaakt. Volgens de politie was het mogelijk op een fiets.

De dader is een man van ongeveer 25 jaar oud, 1.80 m lang, heeft een gezet postuur, een donkere, volle bos haar en een getinte huidskleur. Hij droeg een donker trainingsjack en broek, vermoedelijk met witte strepen. De politie heeft via Burgernet en Twitter mensen gevraagd naar de dader uit te kijken.

De politie heeft met meerdere eenheden direct na de melding nog gezocht naar de dader, maar hem helaas niet aangetroffen. De medewerkers zijn opgevangen en hun verklaringen zijn opgenomen. Ze zullen in contact worden gebracht met Slachtofferhulp. Voor de gewonde man kwam een motorambulance ter plaatse. De medewerker is op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan om de wond te laten hechten. De politie heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld.