Overvaller (19) Primera opgepakt in Arnhem

Geplaatst op 16 april 2012, om 19:12 uur


ARNHEM
– Een 19-jarige Rhedenaar die maandagmiddag geprobeerd heeft de Primera aan de Oostburgwal in de Arnhemse wijk De Laar-Oost te overvallen, is kort na zijn daad door een medewerker en getuigen gepakt.

Rond tien voor vijf zou de jongeman de winkel zijn binnen gekomen en geld hebben geëist. Toen de aanwezige medewerkers hem de deur uit probeerden te werken, sloeg hij op de vlucht. Eén van de medewerkers achtervolgde de man en kreeg daarbij hulp van personeel van een nabijgelegen horecagelegenheid. Toen zij de man na een korte achtervolging aan wilden houden, zou de Rhedenaar hen met een vuurwapen gelijkend voorwerp hebben bedreigd. Ze wisten hem toch te overmeesteren en belden direct met 112. De politie kwam ter plaatse en nam de jongen mee naar het politiebureau voor verhoor en verder onderzoek.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben dat met deze overval te maken heeft en zoekt specifiek naar een vrouw die op het moment van de overval in de winkel aanwezig was. Zij kunnen bellen met 0900-8844.