Politie zoekt getuigen verkrachting Arnhem - GelreNieuws        

Politie zoekt getuigen verkrachting Arnhem

Geplaatst op 25 april 2012, om 11:18 uur

ARNHEM – De politie is nog steeds opzoek naar getuigen die wat gezien hebben van de tweevoudige verkrachting van de 24-jarige vrouw die in de nacht van vrijdag op zaterdag tussen 04.15 en 07.00 uur plaatsvond op twee verschillende locaties in Arnhem. Zij kunnen bellen met 0900-8844.

Inmiddels is duidelijk dat enkele passanten de twee hebben gezien. De politie wil dan ook in contact komen met hen. Vermoedelijk is een groepje van twee a drie personen tijdens de verkrachting, die plaatsvond in het steegje aan de Nijhoffstraat in de wijk Sint Marten, het slachtoffer en de dader gepasseerd. Dit moet volgens de politie zijn geweest tussen 04.30 en 05.30 uur.

Nadat de dader zich in de Nijhoffstraat aan het slachtoffer had vergrepen dwong hij haar mee te lopen naar het Sonsbeekpark. Het slachtoffer werd geblinddoekt en gedwongen om mee te lopen. Op weg naar het Sonsbeekpark reed hen in de Van Slichtenhorststraat een auto tegemoet. De politie zoekt de inzittenden.

In het Sonsbeekpark vergreep de dader zich voor een tweede keer aan de vrouw, waarop de dader te voet is gevlucht. De route en richting waarin hij is gelopen is niet bekend. Over de vermoedelijke route die is afgelegd door de dader en het slachtoffer bestaat nu wat meer zekerheid. Dit zou zijn geweest: Nijhoffstraat, Van Slichtenhorststraat, Graaf Ottoplein, Sint Nicolailaan, Lovinklaan.

De politie heeft 25 rechercheurs op de zaak gezet.

Zie ook:Vrouw (24) twee keer verkracht in Arnhem