Zutphenaar (49) gewond bij ongeval Gorssel - GelreNieuws.nl

Zutphenaar (49) gewond bij ongeval Gorssel

Geplaatst op 14 april 2012, om 12:19 uur

GORSSEL – Een 49-jarige automobilist uit Zutphen is vrijdag aan het eind van de middag gewond geraakt bij een kop-staartbotsing op de N348 bij Gorssel. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis in Deventer gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 16.10 uur bij de verkeerslichten met de Elfuursweg. De bestuurder van de middelste auto was behoorlijk warrig door de klap en een omstander had zijn hoofd gefixeerd. In overleg met ambulancepersoneel heeft de gewaarschuwde brandweer de auto opengeknipt. De voorste auto die bij de aanrijding was betrokken, werd bestuurd door een 62-jarige vrouw uit Eefde. De auto die achterop zijn voorgangers botste, werd bestuurd door een 35-jarige Zutphenaar, meldt de politie.

Het ongeval zorgde voor de nodige verkeersoverlast in de vrijdagmiddagspits. Na twee uur kon de weg tussen Zutphen en Deventer weer worden vrijgegeven.

De verkeersongevallendienst van de politie stelt een onderzoek in en getuigen van de aanrijding wordt verzocht contact met de politie Lochem op te nemen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com