Duo aangehouden voor auto-inbraak ’t Harde

Geplaatst op 18 mei 2012, om 13:06 uur

EPE – De politie heeft donderdagavond in Epe een 26-jarige man uit Driebergen-Rijsenburg en een 27-jarige man uit Utrecht aangehouden. Ze worden verdacht te hebben ingebroken in een auto die geparkeerd stond op de parkeerplaats bij een wegrestaurant aan de Eperweg in ’t Harde.

Rond 20.15 uur werd bij de politie gemeld dat een aantal personen bij een hotel in Wezep overlast veroorzaakten. Agenten die ter plaatse gingen troffen niemand meer aan. Getuigen gaven wel het kenteken door van de auto waarin de personen waren weggereden. Medewerkers van de Koninklijke Marechaussee die door de politie op de hoogte werden gebracht van het incident, zagen de auto rijden op de Soerelseweg in Epe en gaven de bestuurder een stopteken. In de auto zaten twee mannen en in de auto lagen een jas en een tas.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Kort daarna kreeg de politie de melding dat was ingebroken in een auto die geparkeerd stond op de parkeerplaats bij een wegrestaurant aan de Eperweg in ‘t-Harde. Hierbij waren een jas en een tas weggenomen. Agenten hebben vervolgens de twee mannen aangehouden en naar het politiebureau gebracht .