Zutphense deelt klappen uit in tuinencomplex

Geplaatst op 14 mei 2012, om 17:35 uur

ZUTPHEN – De politie heeft zondagmiddag een 48-jarige Zutphense opgepakt. De vrouw zou in een tuinencomplex aan de Weg naar Vierakker een 54-jarige man en een 36-jarige vrouw uit Zutphen hebben mishandeld.

De man liet zijn honden uit op de Weg naar Vierakker, toen één van de honden het tuinencomplex in rende. Hij liep de tuin in om zijn hond op te halen. Kort daarna ontstond er ruzie met de vrouw die in de tuin was. De man zou daarbij enkele vuistslagen in zijn gezicht hebben gekregen, waardoor hij ten val kwam. Hij raakte lichtgewond. Een toegesnelde kennis, een 36-jarige Zutphense, ging verhaal halen bij de verdachte. Ook dit leidde tot onenigheid, waarbij de vrouw het slachtoffer aan haar haren naar de grond zou hebben getrokken. Daarna zou ze haar meerdere keren hebben geschopt en geslagen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Een getuige trok beide vrouwen uit elkaar en belde de politie. Het slachtoffer heeft zich in het ziekenhuis laten behandelen aan haar verwondingen. Ze liep onder meer een hersenschudding op. De politie heeft de verdachte aangehou-den. Het blijkt te gaan om een vrouw met psychische klachten. Ze is ingesloten.