Arnhemse beroofd bij station Velperpoort

Geplaatst op 21 juni 2012, om 12:34 uur

ARNHEM – Op de Rosendaalsestraat bij het Velperpoortstation in Arnhem is in de nacht van maandag op dinsdag een 23-jarige Arnhemse van haar tas beroofd. Ze raakte lichtgewond. Van de dader ontbreekt ieder spoor.

De Arnhemse deed woensdag aangifte en had verklaard dat ze die nacht tussen half één en kwart voor één op de fiets was gepasseerd door een andere fietser die haar handtas greep. De vrouw kwam daarbij te vallen, waarna de dader kans zag er met haar tas vandoor te gaan. Het zou gaan om een blanke jongen van tussen de 15 tot 20 jaar met kort zwart haar en een normaal postuur.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Een omstander ontfermde zich even later over het slachtoffer maar is verder onbekend gebleven. De tas van het slachtoffer is later (op enkele spullen na leeg) teruggevonden op de hoek van de Thorbeckestraat met de Hugo de Grootstraat in het Statenkwartier. De politie is nog op zoek naar de dader en roept getuigen op te reageren. In het bijzonder de onbekende man die zich later over het slachtoffer ontfermd had. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.