Horloge kwijt na wisseltruc in Doetinchem - GelreNieuws.nl

Horloge kwijt na wisseltruc in Doetinchem

Geplaatst op 16 juni 2012, om 14:07 uur

DOETINCHEM – De politie is op zoek naar twee mannen en een vrouw die vrijdag op de Airbornestraat in Doetinchem op een slinkse manier een inwoonster  haar horloge afhandig maakten.

De vrouw werd rond 16.45 uur aangesproken door een vrouw die als passagier achter in een zwarte personenauto zat. Zij vroeg de weg naar het ziekenhuis. Voor in de auto zaten twee mannen. Tijdens het gesprek kreeg de Doetinchemse een gouden ring in haar hand gedrukt en werd een armband om haar pols gedaan. Direct daarna vertrok de auto in de richting van de Pattonstraat. Korte tijd later ontdekte de Doetinchemse dat haar horloge was verdwenen en dat deze was omgeruild voor de armband.

De politie is op zoek naar de auto en de drie inzittenden. Het gaat om een zwarte, vierdeurs auto met een buitenlands kenteken; een witte met zwarte letters. In het midden van het kenteken stond -XEL-.

De bestuurder was een man met een licht getinte huidskleur. Hij heeft kort zwart haar, is ongeveer 25 á 30 jaar oud. De man droeg donkere kleding. De vrouw is ongeveer 40 á 50 jaar oud, heeft een lichtgetinte huidskleur. Zij heeft zwart glad haar dat achterover gekamd was. Lengte tot net over de oren. De vrouw droeg zwart/grijze bovenkleding. De politie is op zoek naar getuigen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com