Vechtpartij tussen feestgangers in Wezep

Geplaatst op 10 juni 2012, om 14:08 uur

WEZEP – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 29-jarige man uit Wezep aangehouden voor mishandeling. Hij wordt ervan verdacht een 61-jarige man in zijn gezicht en een 33-jarige vrouw met een bierflesje op haar pols te hebben geslagen. De man is ingesloten.

Voor de ingang van een horecagelegenheid aan de Zuiderzeestraatweg ontstond rond 01.30 uur ruzie tussen twee groepen mensen. Er was op dat moment een besloten feest aan de gang. Een aantal mensen die niet voor het besloten feest waren uitgenodigd, wilde echter toch naar binnen. Dit leidde tot het nodige duw- en trekwerk. De 61-jarige man en de 33–jarige vrouw uit Wezep probeerden de boel te sussen en de partijen te scheiden. Zij werden toen echter door de 29-jarige man mishandeld. De 61-jarige had hierdoor een fikse snee in zijn lip en moest naar de huisartsenpost. De vrouw hield er een pijnlijke pols aan over.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Politieagenten kwam ter plaatse en hebben de 29-jarige naar het politiebureau gebracht. Daar is hij ingesloten voor nader verhoor en krijgt proces-verbaal.