‘Vermiste Varssevelder (19) eerder bedreigd’ - GelreNieuws        

‘Vermiste Varssevelder (19) eerder bedreigd’

Geplaatst op 6 juni 2012, om 21:24 uur

VARSSEVELD – De 19-jarige Rinnooy Verhoef uit Varsseveld wordt sinds dinsdagochtend vermist. Hij zou met zijn moeder vertrekken naar Barcelona, maar hij is niet op komen dagen. Volgens de politie bestaat het vermoeden dat hij met de trein richting Arnhem is gereisd.

Op de website Dossier Vermist wordt gemeld dat Rinnooy voor vertrek nog wat lekkers wilde gaan kopen voor onderweg, maar hij keerde niet terug. Hij had zijn mobiele telefoon en bankpas meegenomen. De telefoon staat uit en op inspreken van zijn voicemail wordt niet gereageerd. Er is wel een treinkaartje naar Arnhem gepind, zo blijkt uit bankgegevens, meldt de site.

Rinnooy zou in de weken voor zijn vertrek naar Barcelona bedreigd zijn geweest.

De tiener is twee meter, honderd kilo en heeft kort rossig haar en blauwe ogen. Hij ging gekleed in een spijkerbroek, rood overhemd, witte schoenen van het merk Lacoste en een zwarte jas. Rinnooy is een zachtaardig persoon die zich volgens zijn familie makkelijk laat beïnvloeden door verkeerde personen. Mensen met tips worden verzocht zich bij de politie te melden via 0900-8844.