Drie gewonden bij ongeval in Warnsveld

Geplaatst op 31 juli 2012, om 17:14 uur


WARNSVELD
– Bij een eenzijdig ongeluk op de kruising van de Vordenseweg met de Dennendijk in Warnsveld zijn dinsdagmiddag drie gewonden gevallen. De auto waarin zij zaten kwam tegen een boom tot stilstand.

Het ongeluk gebeurde rond 15.50 uur. De auto, bestuurd door een 66-jarige man uit Laren, reed op de Dennendijk. Vermoedelijk raakte hij onwel en reed dwars door het toegangshek op de parkeerplaats van Wok Maxis. Die sleurde de auto enkele meters mee. De wagen reed een stadsplattegrond uit de grond en schoot de Vordenseweg over. Aan de andere kant van de weg kon de bestuurder nog net voorkomen dat hij een tuin in reed. De wagen sloeg net voor het tuinhek rechtsaf het fietspad over en botste in de berm tegen een boom. Hulpdiensten kwamen ter plaatse en hebben de slachtoffers, die klaagden over pijn in de nek, uit de auto gehaald. De bestuurder, zijn vrouw en een vriendin die op de achterbank zat en een gebroken pols opliep zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De Vordenseweg werd enige tijd afgesloten voor verkeer. De beschadigde auto moest worden afgesleept, waarna de weg weer kon worden vrijgegeven.