Politie dringend op zoek naar fietser en wandelaar - GelreNieuws        

Politie dringend op zoek naar fietser en wandelaar

Geplaatst op 6 juli 2012, om 21:11 uur

KLARENBEEK – De recherche heeft na de uitzendingen van Opsporing Verzocht, Hart van Nederland en de publicatie op www.depolitiezoekt.nl in totaal ruim 10 tips gekregen over de misbruikzaak. Inmiddels is de identiteit van een vrouw op de fiets en twee automobilisten bekend. De politie wil dringend weten wie de fietser en wandelaar zijn.

De fietsster en automobilisten die zijn getoond, hebben een verklaring afgelegd. De politie is nog met spoed op zoek naar de identiteit van de fietser en de wandelaar die getoond zijn. Hun foto’s staan op www.depolitiezoekt.nl en worden dinsdagavond 10 juli opnieuw getoond worden in het TV-programma Opsporing Verzocht. Ook de twitterende wijkagenten zullen hun volgers vragen om de foto’s te bekijken.

De mensen die zijn getoond, waren gefilmd door een camera in een winkel aan de Hoofdweg rond het tijdstip waarop het misbruik heeft plaatsgevonden. De recherche hoopt dat zij belangrijke informatie hebben over de dader van het ernstige zedenmisdrijf.

Het slachtoffer was zonder dat zijn ouders dat wisten met de trein vanuit het Apeldoornse station ‘De Maten’ naar het station ‘Klarenbeek’ gereisd. Toen hij in Klarenbeek aankwam is hij in contact gekomen met een onbekende man. De man heeft hem meegenomen en in de buurt van het station ernstig misbruikt. Het slachtoffertje ging daarna met de trein weer naar huis en vertelde zijn ouders wat hem was overkomen.

De foto’s en beelden zijn ook te bekijken via opsporingssite www.depolitiezoekt.nl. De politie roept mensen die de fietser en wandelaar herkennen met klem op om te bellen met 0900-8844. Of anoniem via 0800-7000.