Tips na TV-uitzending zaak Klarenbeek - GelreNieuws        

Tips na TV-uitzending zaak Klarenbeek

Geplaatst op 4 juli 2012, om 19:54 uur

KLARENBEEK – De recherche heeft dinsdagavond 3 juli na de uitzendingen van Opsporing Verzocht en Hart van Nederland rond de tien tips gekregen. De identiteit van de getoonde vrouw op de fiets is inmiddels bij de politie bekend dankzij de tips. De politie is nog dringend op zoek naar de identiteit van de andere mensen.

De mensen die in de uitzendingen zijn getoond, waren gefilmd door een camera in een winkel aan de Hoofdweg rond het tijdstip waarop het misbruik heeft plaatsgevonden. De recherche hoopt dat zij belangrijke informatie hebben over de dader van het ernstige zedenmisdrijf. De foto’s van de vrouw zijn van opsporingssite www.depolitiezoekt.nl verwijderd.

Het slachtoffer was zonder dat zijn ouders dat wisten met de trein vanuit het Apeldoornse station ‘De Maten’ naar het station ‘Klarenbeek’ gereisd. Toen hij in Klarenbeek aankwam is hij in contact gekomen met een onbekende man. De man heeft hem meegenomen en in de buurt van het station ernstig misbruikt. Het slachtoffertje ging daarna met de trein weer naar huis en vertelde zijn ouders wat hem was overkomen.

De foto’s en beelden zijn ook te bekijken via opsporingssite www.depolitiezoekt.nl. De politie roept mensen die afgebeelde personen herkennen met klem op om te bellen met 0900-8844. Of anoniem via 0800-7000.

[jwplayer mediaid=”75450″]