Vijf gewonden bij verkeersongeluk Wezep - GelreNieuws        

Vijf gewonden bij verkeersongeluk Wezep

Geplaatst op 1 juli 2012, om 14:32 uur


WEZEP
– Bij een aanrijding tussen drie auto’s op de kruising Hessenweg met de Stationsweg in Wezep zijn zondagmiddag 5 gewonden gevallen. Eén auto kwam op de zijkant terecht. Ook een traumaheli werd ingezet.

Het ongeluk gebeurde rond kwart voor twee. Een auto, bestuurd door een 19-jarige vrouw uit Harderwijk, reed over de Stationsweg in de richting van Heerde en wilde afslaan, de Hessenweg op. Bij haar in de auto zat een 11-jarig meisje uit dezelfde plaats. Door nog onbekende oorzaak kwam de automobiliste in botsing met een auto die vanuit de tegenovergestelde richting kwam aanrijden. In deze auto zaten vier inzittenden, twee jongemannen en twee jonge vrouwen, in de leeftijd tussen 18 en 20 jaar, uit Heerde en Assen. Door de aanrijding werd ook een derde auto, die op de Hessenweg stond te wachten om de Stationsweg op te draaien, bij de aanrijding betrokken. In deze auto zaten twee mannen uit Zwolle, 28 en 35 jaar oud.

Er raakte in totaal 5 betrokkenen gewond: de bestuurster uit Harderwijk en de vier inzittenden van de tweede auto, uit Heerde en Assen. De twee inzittenden van de auto die op de Hessenweg stond zijn ongedeerd gebleven, net zoals het 11-jarige meisje uit Harderwijk. De gewonden zijn naar diverse ziekenhuis in de regio vervoerd. De aard van hun letsel is nog niet bekend, zegt de politie.

De verkeersongevallendienst van de politie onderoekt de exacte toedracht van het ongeluk. De weg was enkele uren afgesloten voor verkeer.

[jwplayer mediaid=”75252″]

Meer foto’s op StefanVerkerk.nl