Steekpartij op woonwagenkamp Apeldoorn - GelreNieuws.nl

Steekpartij op woonwagenkamp Apeldoorn

Geplaatst op 2 september 2012, om 11:47 uur

APELDOORN – Bij een vecht- en steekpartij op een klein woonwagenkamp aan de Bovenkruier in Apeldoorn zijn zaterdagnacht twee gewonden gevallen. Twee bewoners van het kamp zijn door de politie aangehouden.

De politie kreeg rond 04.00 uur de melding. Agenten gingen ter plaatse, troffen een zeer gespannen sfeer aan en hoorden dat er ook geschoten zou zijn. Twee mannen van 35 en 40 jaar oud uit Apeldoorn hadden verwondingen opgelopen. De eerste door messteken, de ander door de vechtpartij. Een andere bewoner had door het gebeurde dusdanige hartklachten opgelopen dat ook hij naar het ziekenhuis werd gebracht voor behandeling.

De vermoedelijke verdachte van de steekpartij, een 57-jarige Apeldoornse, werd even later aangehouden. Zij is overgebracht naar het politiebureau. Nadat agenten enige duidelijkheid hadden gekregen wie er bij de vechtpartij betrokken waren, is er nog een aanhouding verricht. Het gaat om een 18-jarige Apeldoorner.

De politie is met een uitgebreid onderzoek bezig, ook om duidelijkheid te krijgen of er daadwerkelijk is geschoten. Het Team Forensische Opsporing is bij het sporenonderzoek betrokken. Meerdere bewoners worden als getuige verhoord en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com