Nepagenten proberen Almeloër te beroven - GelreNieuws.nl

Nepagenten proberen Almeloër te beroven

Geplaatst op 5 oktober 2012, om 19:04 uur

ZUTPHEN – Een 26-jarige automobilist uit Almelo heeft vorige week vrijdag in Zutphen kunnen voorkomen dat hij werd beroofd. Twee mannen in een auto deden zich voor als politieagenten en lieten de man stoppen, waarna zij hem probeerden te beroven. Dat maakte de politie vrijdag bekend.

De nepagenten reden in een donkerkleurige auto en gaven de man rond 11.30 uur een stopteken aan de Kleine Omlegging in Zutphen. Nadat de automobilist was uitgestapt nam één van de nepagenten op de bestuurdersstoel plaats. Ze gaven zich uit als politieagent en vroegen om geld. De automobilist vertrouwde de zaak niet en wist de man uit zijn auto te krijgen. Hierbij vond een worsteling plaats tussen het tweetal en de automobilist. Het lukte de Almeloër om het duo af te schudden waarna hij snel met zijn auto wegreed en de politie alarmeerde.

De nepagenten reden na het incident weg in de richting van Deventer. De nepagenten waren mannen van rond de 35 á 40 jaar oud met kort zwart haar. Eén had een normaal postuur en was rond de 1.70 meter lang. De tweede persoon had een gezet postuur en was rond de 1.90m lang. Beiden mannen droegen een reflecterende gele jas. Het tweetal reed in een donkerkleurige auto.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com