Passantenonderzoek Gorssel levert tips op

Geplaatst op 20 oktober 2012, om 14:21 uur

GORSSEL – De politie heeft vrijdagavond tijdens een passantenonderzoek op de Elfuursweg in Gorssel met ongeveer 200 personen gesproken. Dat heeft enkele tips opgeleverd die verder onderzocht zullen worden.

Het passantenonderzoek werd gehouden naar aanleiding van de overval op een bejaard echtpaar vorige week vrijdagavond 12 oktober.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Het echtpaar werd vorige week in hun woning plotseling geconfronteerd met vijf mannen die bij hen hadden ingebroken en het echtpaar hadden overmeesterd. Bij het gebruikte geweld raakten de bejaarde mensen gelukkig niet gewond. De daders zijn er met sieraden vandoor gegaan. De politie startte direct een uitgebreid onderzoek. Met dit passantenonderzoek hoopte de politie meer tips te krijgen van passanten die mogelijk de week ervoor ook rond de tijd van de overval in de buurt waren. De politie deelde flyers uit, zodat men de informatie thuis nog eens rustig na kon lezen. Het overvallenteam van de politie gaat met de tips aan de slag en hopelijk levert dit nieuwe aanknopingspunten op. Tips blijven welkom op 0900-8844.