Verdachte overval tankstation aangehouden - GelreNieuws        

Verdachte overval tankstation aangehouden

Geplaatst op 6 oktober 2012, om 13:17 uur

EERBEEK – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 24-jarige man uit Dieren aangehouden. Hij wordt ervan verdacht de overval op het tankstation in Eerbeek op vrijdagmiddag te hebben gepleegd.

Twee onbekende mannen kwamen vrijdagmiddag rond 16:45 uur de winkel van het tankstation aan de Stuijvenburchstraat in Eerbeek binnen. Ze bedreigden een medewerkster met een vuurwapen of iets wat daar sterk op leek. Met een geldbedrag gingen zij er vandoor.

De politie startte direct een uitgebreid onderzoek. Men kwam de man uit Dieren op het spoor waarna hij kon worden aangehouden. De man is overgebracht naar het politiebureau en voor nader verhoor en onderzoek ingesloten. Het onderzoek naar de tweede overvaller wordt voortgezet.

Ondanks de aanhouding is het overvallenteam nog op zoek naar mensen die iets gezien of gehoord hebben. Ook andere mensen die informatie hebben worden opgeroepen zich te melden. Dat kan via 0900-8844. Of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, op telefoonnummer 0800-7000.